torsdag 23. september 2010

12 Timer Med Havørn

Ikke så mye nytt å blogge om for tiden,så det får bli et til fra skjulet. Gikk inn tidlig i går morrest. Når jeg står opp kl 06.00 i grålysningen sitter det allerede en ungørn der. Den blir sittende i utrolige 8.timer. Har i tillegg innom to andre ungfugler og ca 12 voksne ørner. Med andre ord ørn mer en nok. Hønsehauken flyr igjen gjennom åteplassen,men vi har tilgode å få den ned på åtet. Når klokka blir 17.45 har jeg akkuarat avsluttet en god time i et nydelig kveldslys. Nå er det dårlig med lys igjen. Velger å krype i posen,12.timer i en sammenleggbar stol tar på både her og der. Når jeg legger meg sitter det ennå en voksen og en ungfugl og spiser. Meldingen fra de som sitter der i dag går ut på 3.ørn siden tidlig morgen og de sitter ennå der (12.00). Overrasker meg veldig om de ikke får ned flere utover dagen. Tok over 4000 bilder i går,blir litt av et arbeid å gå igjennom til vinteren. Her kommer en liten smakebit.
Ørneblikk,rett i mot.
Kråka venter på tur,men er en skikkelig plageånd og tar ikke fem øre for å nappe ørnene i stjerten.
Utrolige krefter selv i de yngre ørnene.

4 kommentarer:

 1. Synd jeg ikke klarer å lese teksten under bildene. Men du verden for noen fantastiske bilder Kjetil, du er så vanvittig dyktig :)

  SvarSlett
 2. Disse ungfuglene hadde vi i går også.Fine bilder og den rett imot er rå. En skikkelig artig plass dere har fått. Blir fint når snøen kommer. Robin

  SvarSlett
 3. Litt av et drømmelys du har hatt :)
  Stilig bile av ungørna rett imot.

  Ruben

  SvarSlett
 4. Lillemor syns pappsn sin e flink!

  <3

  SvarSlett