lørdag 5. november 2011

No mans land

Satt og så gjennom bildene fra turen til No Mans Land med Villmarksliv i slutten av sept 2011. Selv om det billedmessig ikke ble noen stor tur er det en tur jeg vil huske lenge.
Mitt første møte med ville ulver sitter som spikret til minnet. Ulvekonserten den første natta vil jeg heller aldri glemme,helt utrolig.
Er også utrolig hyggelig å få hilst på/bli kjent med nye fotografer.
Tenker i disse dager på en ny tur. Men vil nok dra noe tidligere ved neste anledning for å ha muligheten til å fotografere lengre.
Skal ikke klage,har opplevelsene og noen bilder. Men selvsagt skulle jeg ønsket meg mye bedre bilder fra turen. Men slik er og blir det.
GOD HELG
9 kommentarer:

 1. Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.

  SvarSlett
 2. Det er så klart vanskelig å få til bilder fra dette stedet, som skiller seg fra det som er gjort før. Det begynner jo å bli temmelig gjennomfotografert der. Men bildene er helt ok.

  Uansett er det helt sikkert en stor opplevelse å komme så nær de store rovdyra, og få muligheten til å studere dem. Akkurat den opplevelsen skulle jeg gjerne tatt del i. Jeg er for øvrig blant de ganske få, heldige som har møtt ulv tilfeldig i skogen. Jeg hadde heldigvis ikke med kamera, så jeg kunne konsentrere meg om å nyte situasjonen, istedenfor å begynne å rote med utstyret. Det ville sikker blitt uinteressante bilder uansett.

  SvarSlett
 3. Förstår att detta är en tur utöver det vanliga som jag hoppas få göra någon gång också. Grattis till dessa fina bilder också!!

  SvarSlett
 4. Fantastisk flott serie, skulle likt å ha vært der. Liker alle bildene som er bra utført og har fint miljø.

  ottar

  SvarSlett
 5. Kjempebra bilder. En inspirasjon :)

  SvarSlett
 6. For de som ikke har vært der er jo disse bildene supre. For en flott opplevelse å se disse dyra og høre de puste ganske nært. Tusen takk for bildene, jeg nyter de jeg.

  SvarSlett
 7. Naturligvis en stor opplevelse å få disse rovdyra på nært hold og ikke minst høre ulvehyla om natta! Som nevnt av fler skal det mye til for å skille seg ut billedmessig, har sett det meste herfra, men du leverer en severdig serie allikevel.
  Liker også åpningsbildet best!

  Rune Olsen

  SvarSlett
 8. Flotte bilder dette da Ketil! Og enig med deg, opplevelsen i seg selv, og ikke minst ulvekoret var verdt hele turen for min del. Er også bestemt på at jeg skal dit igjen, og har tenkt akkurat det samme. Egentlig fristende å dra i juni, da er det jo fotolys omtrent døgnet rundt. Men får se...:)

  SvarSlett
 9. Hei Ketil.

  Èn dag skal jeg også få oppleve dette. Må virkelig være ubeskrivelig å ha disse dyrene vandrene rundt seg. En fin serie du har lagt ved.

  Knut Børge

  SvarSlett