mandag 7. november 2011

Hønsehauk

Har sett mange bilder av hønsehauker,musvåker osv i det siste. Drømmer om å få tatt noen bilder av disse vakre fuglene i nær framtid. Gikk gjennom noen gamle bilder. Må si at besøket hos min venn Terje Sylte i 2009 vekker gode minner. Er så langt mitt første og eneste nærmøte med hønsehauken. Har jo sett den her i nærmiljøet noen ganger. Har også hatt den innom ørneskjulet både i fjor og i år,da uten at den har kommet ned på åte. Inntil videre er det bare drømme om flere nærmøter.


13 kommentarer:

 1. fantastiske bilder, liker spesielt godt nummer 5. Hønsehauk og hare. det er flott lys og skikkelig trøkk i bildet.

  SvarSlett
 2. Dette var jo en knallserie av hønsehauken, likte alle så jeg velger ingen favoritt.

  Ottar

  SvarSlett
 3. Gratulerer med fine bilder. Jeg likte best nr. 1. Der ser man virkelig hønsehaukens uttrykk, en råtass med kraft og pågangsmot. Naturens egen Mike Tyson. Her i sør venter vi på at hønsehauken skal dukke opp igjen på åteplassen vår. Foreløpig er det spurvehaukene som råder på plassen. Lykke til med å få ned hønsehauken på ørneplassen din.
  mvh Willy Gill
  www.willygillnaturfoto.blogspot.com

  SvarSlett
 4. Nydelige bilder av hønsehauken.

  SvarSlett
 5. Hei. Her synes jeg nr1 og 6 skiller seg ut i en flott serie.

  SvarSlett
 6. Flott serie bilder dette! Liker alle, men bilde nr 3 skiller seg ut som den mest originale og jeg liker godt dynamikken i den :-)

  Rune Olsen

  SvarSlett
 7. Så kjempeflotte bilder. Jeg drømmer om å få fotografere disse jeg også engang. Jeg har aldri sett en slik faktisk. Digget spesielt nr. 3, artig med bevegelsene i bildet :)

  Hilsen Anne

  SvarSlett
 8. Hallo Ketil. Synd du ikke fikk til turen hit nå i høst da. Mine gjester fikk den flotte Hauke i dag tidlig. Etter det gjorde vi Haavørna på sjøen og fikk 24 ørnestup på 2 timer + Storjo. Men du har jo flotte bilder her da.OleMartin

  SvarSlett
 9. Takk for mange tilbakemeldinger på mitt blogginnlegg. Like hyggelig hver gang.
  Ole Martin,er mer en synd at det ikke ble noen tur,men slik er det.

  ketil

  SvarSlett
 10. En riktigt fin serie på denna granna duvhök som vi säger. Vackert och njutningsfullt !!

  SvarSlett
 11. Gode opplevelser og minner er alltid på plass, spesielt når det går mot mørketider hvor vi sitter å se på arkivet. Mange herlig motiver av denne arten. Siste versjonen og 3. er nok mine favoritter.

  duy

  SvarSlett