torsdag 6. oktober 2011

Endelig kom ørna igjen.

Etter et par bomturer tok jeg turen til skjulet natt til torsdag.
Lysnet rundt 07.30. Får tidlig besøk av en del kråker og skjærer. Oppdager den første ørna rundt 12. Etter hvert sitter det 6 ørner i trærne rundt skjulet. Lyset er fantastisk. Men da den første ørna kommer inn på åtet rundt 16,har sola forlatt plassen.
Får kun to ørner ned denne dagen,begge voksne.
Tar bare noen få dokumentasjonsbilder. Sitter heller og betrakter de mektige fuglene mens de spiser. Kjenner rett og slett en glede over at ørna igjen er på plass. Både håper og tror at det vil bli flere fine dager ved skjulet framover.

Når jeg holder på å pakke og lyset er så godt som borte,tusler en revefant forbi på behørig avstand. Stopper opp flere ganger og "snuser". Kan vel ikke være min tåfis den har ferten av på så lang avstand:)

Må vel legge ut et bilde av en av ørnas plageånder.

4 kommentarer:

 1. Hei bror.

  DU e en råtass camera akkorat som du e me våpen mellom nevan. Æ treng et bilde av to ravner på samme bilde. eller kun en går også bra. kan du ordne det for mæ?

  mvh lillebror

  SvarSlett
 2. Artig at ørna er tilbake på den nye foringsplassen. Likte miljøet godt ved tidligere innlegg :-) Ellers et godt bilde av gråkråka, sjelden man ser portrettbilder av kråke i det hele tatt!

  Mvh Rune Olsen

  SvarSlett
 3. Et flott portrett av kråka ja, og du;..reven har utrolig god luktesans..hehe! ;) Blir spennende å følge med videre.

  Ha en fortsatt fin søndag!

  SvarSlett
 4. Hyggelig at den nå kommer tilbake. Er alltid en fantastisk opplevelse bare å sitte og nyte synet av disse fuglene. Når en kommer nær dem gir det gåsehud av full fryd :)
  Lykke til videre med prosjektet!

  SvarSlett