torsdag 28. juli 2011

Tyvjo & blåbær

Dro i går kveld ut til Straumhella noen mil utenfor Tromsø,en populær og mye brukt plass for fiskeinteresserte. Her blir det hvert år dratt opp tonnevis med småsei,litt torsk og en og annen laks. Vet også at det er tatt kveite fra land der.

Kona og yngstedattera skulle plukke blåbær,ikke noe for meg. Men smaker mer en gjerne på sluttproduktet.
Valgte å dra ned til de som fisket og det var ikke få i godværet. Satte meg til nede ved sjøen,så på de som fisket og knipset noen bilder av tyvjoen. Hadde kun med meg 200mm,ikke det beste valget,men bildene duger som dokumentasjon. Samtlige fuglebilder er forøvrig cropet ca 50-60%

Blåbærsjefen,en skikkelig god bærplukker.

Litt av fangsten

En liten stemningsrapport i lys og farger.

Både tyvjo og terner stupte velvillig etter leverrester fra de fiskende.

5 kommentarer:

 1. Jeg har enda tilgode å fange tyvjo'n, vet faktisk ikke om den er her sør? Men håper det. Syns 200mm har levert gode bilder jeg, og så søt jenta er :) og det såg kanongodt ut med jordbær. God uke!! :)

  SvarSlett
 2. Denne fuglen er så grasiøs synes jeg. Det har du fanget inn i dine bilder. Nydelig! Blåbæra var flott, hos oss er den så liten og lite saftig. Det blir ikke så godt syltetøy da. Stilig blåbærsjef du har da, tenker det blir masse blåbær da! Ha en riktig god helg til deg.

  SvarSlett
 3. Denne har jeg ikke sett enda, en flott fugl og en fin seruie fra blåbærturen som du har foreviget på en utmerket måte.
  Ha en fortsatt fin sommer!
  Ottar

  SvarSlett
 4. Takker for tilbakemeldingene på bloggen. Like kjekt hver gang når noen legger igjen noen ord.

  ketil

  SvarSlett
 5. Joer er en av mine absolutte favorittfuglegrupper og her har du fanget tyvjoen i flotte positurer og med fine bakgrunner :-)

  Mvh Rune Olsen

  SvarSlett