torsdag 4. november 2010

Varme dager på Lanzarote

Da har jeg og yngstedattera Mia vært 1 1/2 av 3 uker på Lanzarote. Vi er på en behandlingsreise for barn med leddgikt. Har vært varme dager,noe som er bra for behandlingen. Hun går skole hver dag fra mandag til fredag. I tillegg er det en del behandling/trening med fysioterapeuter,samt tett oppfølging av sykepleiere fra Rikhospitalet med kompetanse på barneleddgikt.
Det blir også tid til utflukter,shopping m.m. Vi storkoser oss med sol,varme og enormt mye bading.

Her koser Mia seg i bassenget i lag med ei koselig jente som heter Emilie. Dette er bassenget hvor vi bor,det blir brukt til trening,beh av både skolegruppa og barnehagegruppa.

Fra en av utfluktene i regi av Rikhospitalet. Mia ser noe betenkt ut:)

Litt moro for far må det også være:) Fra en av utfluktene med hele gruppa. Vi besøkte en Rovfuglpark. Her var det bla lavtflyving over tilskuerne av mange forskjellige falker,hauker,gribber,hvithodeørn osv. De fløy så lavt at de flere ganger var borti hodene på tilskuerne. Synd at slike prektige fugler må være i fangenskap,men det er det vistnok lite å gjøre med. Knallsol gjorde fotooppgaven tilnærmet umulig,men legger ved en 2-3 artsportretter.

Boblevest må en kjøpe i syden. I alle fall var hun selv veldig fornøyd med den. På halloween kvelden ble ungene malt,noen kledde seg ut,mens andre lot det være.

Fra rovfuglparken.

Strandtur første uka,i morgen skal vi på ny tur,men først er det en god frokost og en time på skolen.

Hvithodeørna. En vakker rovfugl.

3 kommentarer:

 1. Kor e far i badebukse? Det va det æ hadde gleda mæ tell. E det dæ vi ser bak på bilde nr 3? Kom hjem tell ørna.

  SvarSlett
 2. KOM HJEM! Lillemor savne både LS og Papsen <3

  SvarSlett
 3. Hei,

  Det ble da flotte bilder av rovfuglene selv om lyset ikke var det beste. Interessant å se så skarpe detaljer, Hvithodeørna er virkelig vakker!

  Øyvind

  SvarSlett