søndag 25. mars 2012

Isfiske

Mia.
En stolt isfisker i aksjon. Vi har hatt noen fine turer etter røya denne uken. Må vel kunne si at  røya absolutt har vært bitevillig. Har fått en god del fisk med variert størrelse. Alt fra fin steikfisk til størrelser som er blitt sukkersaltet for pålegg.
Er en viss frihetsfølelse og kunne stå ved et fjellvann og pilke. Opplevelsen blir ikke mindre når fjellrypesteggen raper i fjellsidene rundt og flyr fram og tilbake. Tydelig at våren også er i anmarsj her nord.
Nå er det siste dagen på Rolvsøya for denne gang,i morgen tidlig settes kursen for Tromsø. Kan ikke si at  hverdagslivet frister akkurat nå.
Får heldigvis en "myk" overgang da jeg torsdag skal ta i mot to rypefotografer i Ishavsbyen og fotografere i lag med dem noen dager...
Kommer med et fyldig blogginnlegg fra hareworkshopen når jeg er kommet hjem til et raskere nett.


5 kommentarer:

 1. Dette så gøy ut, flott fangst ble det også. Fin serie fra isfiske der jeg falt mest for den stolte isfiskeren.

  Ottar

  SvarSlett
 2. Flotte bilder Ketil
  God søndag
  Mvh
  Håvard

  SvarSlett
 3. Heisann!

  Ser ut til at dere har hatt noen flotte og stemningsfulle turer etter røya. En fin bildeserie du presenterer her.

  Hilsen Svein

  SvarSlett
 4. Slike dager som du beskriver er balsam for sjela! Reiser om ikke lenge nordover, for å ferdes i vårnaturen i Velfjord. Hadde planer om å få til litt isfiske jeg også, men spørs, med det mildværet som har vært i det siste.

  Kjempeinnlegg, med flotte bilder fra isfisket!

  Knut Børge

  SvarSlett
 5. Flotte bilder! Var også på isfiske sist helg, og fikk to pene ørreter :) Takk for mange flotte bilder fra Rolfsøy også :)

  God påske!

  SvarSlett