mandag 6. juni 2011

Tiden strekker ikke til

Lysten til å fotografere er stor. Men føler at en ikke kommer seg ut ofte nok. Mange planer går rett vest. Enten er det drittvær,noe som i selv ikke er noen unnskyldning for ikke å komme seg ut.
Det siste har vi hatt mye av her de siste ukene.
De få godværsdagene har en jobbet,har ikke jeg jobbet har kona vært på jobb.
Så det har blitt mest små korte turer.

Dagene,ukene flyr av sted. Før en vet ordet av det er sommeren over,ja om den i det hele tatt kommer.
Ser allerede nå at mange "planer" må skrinlegges,litt fortvilende er det.
Skulle så mer en gjerne bare ha drevet med dette,men da hadde en vel fort sultet i hjel. Skjønt "kroppen min" hadde garantert hatt godt av litt matmangel en stund:)

Det får være nok "klaging" for denne gang.
Tok meg en halv times tid på oversiden av huset før kona dro på nattevakt. Fant en lirypestegg som jeg knipset noen bilder av . Fikk dempet "litt" av lysten på en lengre fototur,men bare litt.............

13 kommentarer:

 1. Du sier at du bare tok deg en liten tur ved huset... og så fikk du disse bildene!!! Synes du er heldig som har slike fotomotiv rett ved, slik som andre kan bare drømme om. Enig at tiden går fort og at lysten til å trykke på knappen er stor. Skulle ønske at en kunne tatt seg fri på denne tiden av året. Men det viktigste er å nyte det en har i nærmiljøet. For mange er det eksostiske bilder....

  SvarSlett
 2. Dagene raser av gårde og masse fotomotiver bare blir i tankene.Ja og så er det disse pengene som vi må ha.Tror det er mange som har det som du.Godt og ha fotomotivene bak huset.Jeg liker det føste bildet godt.

  SvarSlett
 3. Flotte miljøbilder av rypesteggen.
  Synd man ikke rekker alt man planlegg!
  Får håpe på bedre vær frammover noe det faktisk ser ut til og bli.

  Ruben

  SvarSlett
 4. Det øverste ble veldig bra - men enda bedre om du løfter mellomtonene litt.

  Kjenner meg igjen, skisse- og idéblokka er omtent like full som før sesongen...

  SvarSlett
 5. Disse var rå lekre Ketil:)) Helt nydelig:)))

  SvarSlett
 6. Det er nok mange som kjenner seg igjen i det du beskriver her enten du er fotograf, jeger ,fisker eller driver med noe annet, tiden strekker aldri til. Bildene dine ble fine de, selv om du bare hadde en halv time :))
  Øyvind Bjerkeseth

  SvarSlett
 7. Hei

  Det er akkurat slik man føler det. Og det er helt sikkert mange som kjenner seg igjen i det du skriver.
  I forhold til alle planene jeg har i hodet om hvor og hva jeg vil fotografere, så strekker ikke tiden til. Men får jeg bare tid til halvparten av planene... ja så skal jeg være fornøyd allikevel. Det gjelder å ta vare på hvert et øyeblikk.
  Flotte rypebilder her.
  Hvis man ser bort ifra hovedbildet på bloggen din, så er det første bildet i dette innlegget noe av det absolutt beste jeg har sett av rype. Liker veldig godt at du får med mye av vegetasjonen rundt fuglen også.
  Nydelige bilder!!

  Tommy S

  SvarSlett
 8. Hvorfor skal du ha det noe bedre enn alle andre. Har ikke snakket med en naturfotograf ennå som får gjort det han ønsker. Stort sett får alle gjort det strikken til kona tillater.

  Fine bilder forresten.
  Kåre

  SvarSlett
 9. Ja, og når du har plenty tid så er helsen dårlig!

  Kjekke bilder :)

  SvarSlett
 10. Nei, tiden strekker ikke til, og da må man skrinlegge enkelte ting "til neste år"! :-) Men samtidig så er det godt at det er sånn man føler, og ikke "jeg har ikke lyst" følelsen..
  Til å være en halvtime "bak huset" har du jo fått noen ypperlige bilder da! Stå på, det kommer tid innimellom :-)

  SvarSlett
 11. Hei Ketil,

  Hvis man hele tiden hadde fått gjort akkurat det man hadde hatt lyst til hadde man heller ikke (etterhvert) satt like stor pris på å gjøre det, er min filosofi :-)

  Herlige rypebilder forresten.

  Mvh Rune Olsen

  SvarSlett
 12. Hei ketil
  Flotte rypebilder og tekst/tankene bak er helt topp!
  "Min kropp hadde også hatt godt av matmangel en stund" :O))

  SvarSlett
 13. haha, jeg misunner deg virkelig. Har så lyst å komme meg ut, men helsa strekker ikke til. Hadde jeg vært i deg så har jeg bodd i skogen. Mange fine bilder Ketil.

  duy

  SvarSlett