fredag 22. april 2011

Må man så må man....

Etter dagens jobbøkt var det bare å komme seg rimelig raskt hjem for å nærmest sluke middagen.
Det formelig "klødde" i fingrene etter å få tatt noen bilder.

Rart det der,går det noen dager uten fotografering får en nærmest abstinenser. Håper det er flere som har det på samme måten.

Ble som nærmest vanlig en tur etter rypene,blir liksom aldri lei disse fuglene. Dere får ha meg unnskyldt om det blir litt i meste laget:)

Finner som vanlig rypene ganske lett og fort. Men det er utrolig vanskelig å få noen brukbare bilder når en ikke er flere i lag. Som regel snur de ryggen til fotografen og legger på vandring. Det samme gjelder flukt bilder. Blir mest bakfra og sideveis.
Men det får duge,jeg fikk i alle fall fotografert og "dempet" den verste lysten for i alle fall noen timer.
Legger ved fire bilder fra dagens økt.

11 kommentarer:

 1. Hehe.. Kjenner til det der med fotoabstinenser.. Det ble jo bra fangst fra dagens økt..

  Mvh Thorbjørn

  SvarSlett
 2. ..lyder kjent ja, fotoabstinens :) Nydelige bilder du fikk da!!

  SvarSlett
 3. Ja, kjent med abstinens Ketil:)
  Flotte bilder av rypa i flukt.

  SvarSlett
 4. Er de fortsatt litt lette på vingene? Fargen er nesten kommet på plass ser jeg, men hvordan er det med spillet? Du har noen canonskarpe fluktbilder... er det jaktrefleksen som slår til... btw - vet du når opplegget på hornøya skulle være til neste år?

  SvarSlett
 5. Bilde nr to ble favoritt, tett fulgt av nr 4!
  Godt fanget :-)

  SvarSlett
 6. Heisann!

  Skjønner godt at du aldri blir lei av rypene. Det er nydelige fugler som det er spennende å arbeide med. En flott serie du har fått her.

  Hilsen Svein E. Børresen

  SvarSlett
 7. herli,herlig! Ja, abstinens er et godt ord! Her fikk du en flott serie, og forhåpentligvis dempet abstinensen litt :-) Likte godt det første bildet! Jeg har også fått rypene på nært hold, men fluktbilder har det ikke blitt ennu. En flott tid vi kommer inn i nu, med alt fuglelivet som vender tilbake :-)

  SvarSlett
 8. En blir vel ikke direkte lei av å se på slike flotte bilder, og om du får de mest fra siden og bakfra er kvaliteten på det du leverer meget bra, slik at en blir litt misunnelig:) Flott å følge bloggen din. Takk for at du deler og inspirerer andre.

  Svein Omdahl

  SvarSlett
 9. Så artig å se de fly:)) DU er ekspert på slike bilder, natur + Ketil= sant <3 Lykke til med tiurleik, sikkert kjempe spennende:)) Trodde jeg hørte tiur da vi var i fjellet jeg, så var det en hakkespett som tok feil av kjeramikktoppen på strømledningen, en spesiell lyd;) Ha en fin sommer fremover:))

  SvarSlett