onsdag 7. juli 2010

Bjørn på grensen mellom Finland/Russland

Har vært å fotografert bjørn i Finland,ble noen uforglemmelige timer i skjul. Mitt første møte med ville bjørner vil jeg definitivt huske så lenge jeg lever. Dro i lag med min fotokompis fra Tromsø,Ruben Johnsen. Når vi ankommer Finland møter vi som avtalt Robin Jenssen,Steinar og hans sønn. De har allerede vært der i 2.dager. Vi er maks heldige med den korte tiden vi har til rådighet. Får bjørn i all slags vær og lysforhold. Sterkt sollys,nydelig kveldssol,styrtregn,tåke,lite lys osv... Drømmen om bjørn er gått i oppfyllelse og det til gangs. At ulven uteble får så være,vi hørte den i alle fall. Kanskje neste gang. Her kommer noen bilder fra turen.3 kommentarer:

 1. Gratulerer med flott opplevelse Ketil, er nok en drøm for meg også dette, så en gang får jeg vel våge meg i veien jeg også..

  Flotte bilder fra turen du viser frem her..
  Liker spesielt godt det førrste bildet med tåken og de to oppreiste bamsene, stemningsfult og litt dramatisk..

  Ha en fortsatt god sommer Ketil..

  mvh Ole Arne

  SvarSlett
 2. Hei!
  Mange flotte bilder her inne,men må bare si at det første bildet av bjørnene var et utrolig stemningsfullt og actionfylt villmarksbilde!Ekstremt bra!
  Ser fram mot nye innlegg og nye bilder
  Mvh.Halvor

  SvarSlett
 3. Her har du utvilsomt hatt en ubeskrivelig rå opplevelse. Knallbilder du presenterer her, men tåkebildene faller mest i smak. Det er hva jeg kaller stemning!

  Ha en fin sommer!
  Knut Børge

  SvarSlett