tirsdag 25. mai 2010

Da havørna uteble

Gårsdagen skulle brukes til fotografering av havørn i lag med min fotokompis Ruben J. Vi så havørn,men den viste lite interesse for fisken. Når vi kasta fisk ,kom den sirklende over båten,tok noen runder for så å sette seg i trærne igjen. Slik holdt den på lenge. Mulig det var torsken og hysa vår den ikke ville ha. Kanskje den hadde vært hissigere på sei. Foreslo spøkende for Ruben,at vi kunne gi ørna den 1.kg store sjørøya han fikk dagen før. Men det ville han ikke høre snakk om,hadde jo full forståelse for det. Brukte litt av tiden på sjøen til å knipse noen måkebilder.

Uten noen bilder av ørn bestemte vi oss for å prøve på lirypa. Den er litt mere bankers i så måte. Tok vel 5-600 bilder hver av rypene før vi sa oss fornøyde. Registrerer at det er mest stegg å se for tiden,går utifra at hønene nå ligger å ruger på neste generasjons fotomodeller.

5 kommentarer:

 1. Det var kjekt å se at du også har entret bloggverdenen!:)

  Skal absolutt kikke innom her ved jevne mellomrom.

  Knut Børge

  SvarSlett
 2. Ble fristet jeg også:) Kan jo bli spennende å blogge litt.

  ketil

  SvarSlett
 3. Dumt vi ikke fikk ørna ned i det fine lyset.
  Flotte bilder, synd jeg står i veien på det ene bilde XD
  Skal bli morsomt og prøve blogging frammover.

  Ruben

  SvarSlett
 4. I just found your blog and want to say thank you ! It is really nice post thanks for sharing and just keep up the good work !


  greenbaypackers | philadelphiaeagles| pittsburghsteelers|newyorkgiants  SvarSlett
 5. I just found your blog and want to say thank you ! It is really nice post thanks for sharing and just keep up the good work !

  ipad Video | Unlimited Movies | Special Effect | Forex | Stock Commissions

  SvarSlett